Populære halskæder

Populære halskæder

Flere og flere unge mennesker er begyndt at gå med de populære halskæder der findes – og der findes mange. Jeg kender da godt til det at rende rundt i en storcenter og kigge på diverse smykker og populære halskæder som er udstillet i diverse montre – nogen gange får jeg da også selv lyst til at købe en halskæde til mig selv, da de nye halskæder der er kommet frem, ser en del anderledes ud, end dem jeg har liggende hjemme.
Det jeg godt kan lide ved de populære halskæder er at de på en eller anden måde er tidsløse, og ikke rettet mod nogen bestemt aldersgruppe. De er som oftest meget enkelte at se på, og så er de enten i guld eller sølv.
En overgang var det moderne med læder halskæder og så et eller andet vedhæng i – og dem syntes jeg godt kan være lidt for tunge at se på, hvis man nu har en tynd sommerkjole på. Så der findes et hav af forskellige halskæder og inden for kendte designere

Nu er jeg mest til guld halskæder – ikke at der er noget galt med sølv halskæder, for dem har jeg da også nogle af, men lige det med guld og guld halskæder, er nok noget jeg har fået med i vuggegave – guld beholder altid sin værdi, og man kan altid sælge det g få sine penge hjem igen. Jeg ved ikke om det er en skrøne, men hvis vi kigger lidt på diverse udlændinge, så har mange af deres kvinder også meget guld på både halskæder og på finger ringe – så guld betyder nok et eller andet sted at man er velhavende, alt efter hvor meget guld man render rundt med.
Jeg har især forelsket mig i en Guld halskæde fra Mie Moltke – enkelt og fin, og passer lige ind i min stil – og når man taler om smykker , om det er halskæder eller finger ringe eller øre ringe, så er det en smagssag, og alle køber selvfølgelig det de syntes lige falder i deres smag.
Smykker er kommet for at blive, og jeg tænker at det aldrig går af mode.