Et nemt kassesystem

Idag er hurtige og nemme betalingsmuligheder noget, som de fleste kunder foretrækker, når de skal betale for en given vare i en butik. Uanset om det er en tøjbutik, hos bageren eller hos kiropraktoren, at der skal betales, så er det træls, hvis man skal stå og vente for længe på en betalingsterminal, der ikke virker. I hvertfald hvis man ikke betaler kontant, men derimod betaler med betalingskort, enten i form af et kreditkort eller en debitkort.

Hos www.navipartner.dk finder man betalingsløsningen NP Retail. NP Retail kan bedst karakteriseres ved at være et fremtidssikret kassesystem, hvor man som erhvervsdrivende i detailbranchen, der skal tage imod betalinger fra sine kunder såvel som leverandører og samarbejdspartere, får et kassesystem, der integrere POS system og økonomistyring i een og samme løsning.
Det smarte ved NP Retail er også, at det både virker på tablets og smartphones. Dette kan eksempelvis være enormt tiltalende, hvis man er en restaurant, hvor tjenerne tager imod betaling ved bordene.

Udover at være funktionelt og smart, gør NP Retail og firmaets Kassesystem nemmere at håndtere, hvor det samarbejder med både ordresystemer, varehåndtering, styring af lagret samt meget meget mere. Det betyder, at man som erhvervsdrivende ikke skal ud og investere i flere forskellige systemer for at opretholde en ordentlig økonomistyring i virksomheden.

Systemet ligger i skyen, så det kræver ikke nogen servere eller andet, der skal stå lokalt. På den måde kan man også altid tilgå systemet, uanset om man er i sin virksomhed, eller om man er ude af huset, og gerne vil tilgå systemet enten via sin pc såvel som sin smartphone.

Det smarte kassesystem, NP Retail, forhandles blandt andet hos firmaet Navipartner. Hvis man vil læse mere om NP Retail og Navipartner, kan man gå ind på www.navipartner.dk