Få super asfalt på vejene

Der er flere forskellige interessenter, når det kommer til vejbelægninger. Først og fremmest er der brugerene. Det er bilisterne, cyklisterne, buschaufførerne, lastbilchaufførerne. Brugerne er i bund og grund interesserede i, at asfalten holder godt og længe, at det er jævnt fordelt og nemt at køre på. Brugerne har ikke nogen stemmer, når der skal vælges asfalt. Derimod er det de andre interessenter, der er vigtige, når der skal vælges asfalt. Det er kommunen og private vejejere. For dem vil det være interessant at høre mere om Superasfalt.

Superasfalt sælger asfalt af høj kvalitet til både offentlige instanser og private. Superasfalt er en meget innovativ asfaltfabrik, der holder til på Prøvestenen ved København. Med en placering ud til vandet og tæt på motorvejsnetværket, så ligger Superasfalt centralt for mange kunder. Superasfalt har endvidere siloer opstillede et par steder i landet, så det er nemt at hente en ny ladning asfalt. Læs mere om SuperAsfalts arbejde her.

Udover traditionel asfalt, sælger Superasfalt også miljøvenlig asfalt. De genanvender tagpap i produktionen af asfalt og laver dermed bæredygtigt asfalt. På den måde er de med til at mindske klimatrykket og fremme genanvendelighed. De forskellige asfalt priser afhænger af, hvilken type asfalt, man anvender. Priserne kan ses på Superasfalts hjemmeside, hvor der er en vejledende prisliste for det gældende år. Har man brug for ydelser fra Superasfalt udenfor normale åbningstider, så kan dette også aftales mod et ekstra gebyr.
Superasfalt hjælper også gerne med projektering og asfaltarbejde, så man kan selv sammensætte, hvilken størrelse pakke ens asfaltarbejde skal være. At handle hos Superasfalt giver garanti for kvalitet og professionalitet. Er man som bruger i tvivl om noget, så sidder Superasfalts erfarne medarbejdere parate til at besvare spørgsmål.