Pro-Bro

Badebro

Sommeren er i den grad kommet til Danmark, og de danske strande er velbesøgt landet over. Selvom Danmark kan prale af at have nogle af verdens reneste sandstrande, så kan det alligevel være noget af en gåtur, førend man når ud på den første sandrevle. Derfor kan det være en rigtig god idé, men en badebro.

En badebro kan produceres af forskellige materialer og laves i forskellige modeller. Fordelen ved en badebro er, at man slipper for at gå igennem sten, tang og lavvande, når man gerne vil ud og have sig en forfriskende dukkert i det dejlige danske badevand. Men broer ved de danske strande, kan også have en anden funktion, end det at være en badebro og hjælpe de badende gæster frem til sandrevlen.

Der findes også det, som kaldes en bådebro. En bådebro er en bro, der ligesom en badebro, går fra kysten og ud i vandet. For enden af bådebroen i vandet, kan der så lægges en båd til, således båden kan sejle til broen, og af- og påstigningen fra og til båden kan foretages direkte fra broen og over i båden, og fra båden og over på broen.

Det danske firma Pro-Bro producerer både badebroer og bådebroer. Uanset om man skal have lavet en badebro eller en bådebro, udføres arbejdet i holdbare og slidstærke materialer, som kan modstå både vejr og vind. Samtidig er broerne fra Pro-Bro vedligeholdelsesfrie, således man ikke behøver at bruge en masse tid på at pleje broen sommer såvel som vinter.

Der er mange fordele ved at have en bro ved stranden. Det er langt nemmer at komme fra A til Z, og er det en bådebro, ja så er det nemmere at påstige og stå af båden, når man kan gøre det via en bro.

Vil man se mere på, hvad Pro-Bro kan tilbyde, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside. Hjemmesiden hedder www.pro-bro.dk, og her kan man læse meget mere om, hvilke materialer broerne er lavet i. Se mere her.