Mere end blot et malerfirma

Når den sidste finish skal lægges på et hus, så er det detaljerne, der tæller. Det kan f.eks. være af afgørende betydning for den hjemlige hygge, hvordan man vinkler gardinerne, gulvet og vægpynt, når det gælder private huse. Er der tale om virksomheder og institutioner, så kan der være mange praktiske hensyn, der er med til at gøre det endelige valg.

Ønsker man gulvbehandling af høj kvalitet, så kan Kaj Vejby & Søn tilbyde dette. Firmaet ligger i Hjørring og betjener hele Ålborg og opland. Der er altså et stort geografisk område, der har mulighed for den kvalitetsbehandling af gulve, som Kaj Vejby & Søn tilbyder. Firmaet har ydet høj service og kvalitetsarbejde siden opstart i 1964. Der er således rundet mere end 50 års erfaring. Malerfirmaet har deres eget sprøjteværksted, hvor man som kunde har mulighed for at få malet døre, låger, borde, facadebeklædninger og meget mere. Malerfirmaet går meget op i at bruge kvalitetsprodukter, der holder og giver det helt rigtige look.

Kaj Vejby & Søn tilbyder en række forskellige typer af Gulvbehandling: Der er gulvafhøvling, gulvafslibning, lakering, sæbebehandling, ludbehandling, Epoxy samt oliebehandling. Priserne afhænger af arten af opgaven samt antal kvadratmeter.

Udover gulvbehandling og sprøjtebehandlingsarbejde så tilbyder malerfirmaet også specialopgaver. Det kan være en kirke, der skal bevares og opfriskes eller rum, der skal have brandhæmmende maling. Malerfirmaet arbejder også med facaderenovering og andet bygningsarbejde i den forbindelse. Det kan f.eks. være en gang facadepuds eller en opfriskende maling. Som man kan se, så kan malerfirmaet langt mere end at male. Udover det oplistede, så hjælpe de også gerne med at installere en effektiv lyddæmpning med akustiklofter. Det kan være en nødvendighed i store industrielle bygninger.