Konference på Hotel

Flere og flere større virksomheder, benytter hoteller med store konference lokaler til deres konferencer. Jeg selv har deltaget på rigtig mange af denne form for konferencer, hvor der er overnatning, og hvor konferencen varer over flere dage. Det bedste var, at jeg ikke skulle tidligt op om morgenen, ud og køre, men at jeg kunne få en stille og rolig morgen, hvor jeg bare stod op, gik i bad, tog tøj på, og gik ned til den store morgen anretning. Jeg elsker det. Jeg tror også at denne form for konference, giver meget mere, end hvor folk skal køre frem og tilbage. Den sociale del om aftenen, hor stemningen ofte bliver mere løssluppen, også bidrager med de kreative løsninger om emnet fra dagen.

Konference gæster

Det der er meget vigtigt for mig, er at rammerne er i orden – det skal være hyggelige lokaler, og det skal være gode stole man sidder på – der er ikke noget mere irriterende, end hvis en stol er for hård, og jeg skal sidde på en sådan hård stol en hel dag. Den næste konference jeg skal til foregår på i Vejle – først læste jeg min mail som hotel vejle, men det kunne jeg ikke lige finde en adresse til – så jeg søgte på hvad der var af hoteller i Vejle, og fandt ud af at vi skulle til munkebjerg.dk, og da jeg kiggede på billederne af lokaliteterne, blev jeg glædeligt overrasket, da det var dejlige stole, lyse lokaler, dejlige senge og ikke mindst super lækker mad.