OVER 125 ÅR MED velvære og forkælelse

OVER 125 ÅR MED velvære og forkælelse

Munkebjerg Hotel har været på markedet i mere end 125 år, og siden etableringen i 1880 har hotellet arbejdet hårdt for at skabe optimale rammer og tilbyde enestående oplevelser af velvære og ro for sine gæster. Munkebjerg ligger i naturskønne omgivelser, og hotellet har faciliteter som møde- og konferencelokaler, et kasino, firerestauranter, en bar, en vinkælder og et wellness- og fitnessområde. Her er der ingen detaljer, der er for små, fordi Munkebjerg altid går til det yderste for sine gæster.

Munkebjerg Hotel startede i 1880 med en enkelt bygning og har siden udvidet sine faciliteter betydeligt. I dag er hotellet et firestjernet hotel med femstjernede konferencefaciliteter, og hotelfaciliteterne inkluderer 158 værelser og 21 møde- og konferencelokaler – alt sammen for at sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse af komfort og velvære.

Udsigten fra hotellets terrasse er en af Danmarks smukkeste, og den er ikke til at overse. Fra terrassen kan du nyde en vidunderlig udsigt over skove, søer og enge. Øverst i naturreservatet skovene omkring Munkbjerg er der utallige stier og ruter, som du kan tage på en gåtur eller et løb, mens du nyder de naturlige omgivelser.

Ud over hotellets fantastiske faciliteter og den smukke omkringliggende natur er en af nøglerne til vores firestjernede status vores erfarne, hårdtarbejdende og dedikerede personale, der står til rådighed 24/7 for at yde gæsterne den bedst mulige service.

Munkebjerg Hotel er også kendt for sine restauranter. Vi har fire unikke restauranter, som hver især har sin egen madkultur og atmosfære. Her kan du nyde et bredt udvalg af retter, hvor smag og æstetik spiller en vigtig rolle. Vores restaurant Cheval Blanc er en af de bedste perler inden for dansk gastronomi.

Det er nemt at falde i nyde- og afslapningsmode på Munkebjerg Hotel, hvor du kan slappe af og få en dejlig oplevelse i naturens smukke omgivelser og med vores mangfoldige faciliteter. Eller måske vil du bruge hotellet som en base for at udnytte det lokale område, der byder på historiske seværdigheder og forskellige aktiviteter. Uanset hvad du er på udkig efter, er der ingen tvivl om, at du finder det ultimative tilflugtssted i Munkebjerg Hotel.