Kom til Efterskolernes dag og bliv klogere på mulighederne

Kom til Efterskolernes dag og bliv klogere på mulighederne

Vil man gerne finde ud af, hvornår Efterskolernes dag er på året, kan man Læs mere her og deltage lige så meget man har lyst til. Det er jo et også et stort valg for de unge, når de står og skal finde en efterskole de vil gå på. Det er for mange det første skridt i mod uafhængigheden eller tætheden af ens forældre. Så det er også god øvelse til at blive et selvstændigt individ, som kan klare sig på egne ben eller i hvert fald uden mor og far omkring en.

Det kan være lidt af en stor mundfuld for nogle, men det bliver hurtigt glemt, når man kommer i omgangskreds med folk der er ligesom en selv, man udfordrer og udvikler sig for hver dag, og det er noget man holder af at lære mere om. For mange er efterskolen også en måde at følge ens drømme. For mange omhandler det sport, men der er også åbnet op for mange flere ting med tiden. De mere kreative fag, har også fået sin plads i rampelyset.

Følg dine ambitioner under det rette tag

Det kan være svært at finde de rette faciliteter, hvis det er man gerne vil være musiker, danser, skuespiller, udvikle sig personligt og så videre, eller det skulle man tro. Skolen her har noget og tilbyde i den dur, og man får altså tildelt lærere, som også forstår sig på det, og selv har ambitioner om at udvikle på ens talenter. Så har man eksempelvis talenter indenfor dans eller musik, lederskab og så videre, kan man også finde de rette omgivelser til det her på skolerne i dag.

Det kan forhåbentligt blive springbrættet til noget større, hvis man undervejs finder ud af, at det rent faktisk er noget som man er god til og senere hen får lyst til at gøre noget ved det. Så har skolen for det meste også et netværk som rækker udover skolens grund, og dem kan man jo trække på, hvis der er noget at komme efter. Så det er bare om at søge i dag.