Industrilamper der hitter

Mange mennesker følger mainstream, når det kommer til indretning. De samme hvide køkkener, og den samme linje hele vejen igennem som alle naboerne og vennerne. Er man til det lidt anderledes og vil gerne skille sig ud i detaljen, så er Møbelmutter værd at besøge. Møbelmutter giver den en ordentlig en på skallen med hendes industrilamper, der sjældent er set andre steder. Lamper formede af vandrør, reb og andre industrielle detaljer kan give et smukt look i hjemmet, så det absolut ikke forveksles med naboens.

Møbelmutters industrilamper er både geniale, rå og gennemtænkte. Det passer til mange forskellige stilarter og kan lige vinkle indretningen, så det ikke bliver ‘same, same’.

Ønsker man at køre videre i det industrielle look, udover retrolamper, så designer Møbelmutter selv borde, stole og spejle. Det rå lokke er lavet af genbrugstræ og stål, der til sammen giver et både maskulint og feminint udtryk. Stilen er med inspiration fra New York, og Møbelmutter putter al sin kærlighed i sine møbler, når de bliver designet og solgt.

Man kan nyde de lækre møbler på hjemmesiden eller tage et smut forbi Møbelmutters butik på Herlev Hovedgade. Her kan Møbelmutter selv fortælle historien og tankerne bage designstilen. Butikken rummer forskelligt boligtilbehør samt vintagetøj til kvinder. Det bliver ikke nemmere at gennemføre stilen i det rå Newyorker look.

Lamper er ikke det nemmeste at tage beslutninger om. Oftest kan man få de mere traditionelle lamper i de fleste butikker. Søger man derimod noget helt specielt, så kan Møbelmutter være løsningen. Går man rundt og har en idé til en speciel lampe i den rå, industrielle stil, kan Møbelmutter sikkert også hjælpe. Smut ind i butikken eller giv Møbelmutter et kald, så kan det være, at idé kan blive til virkelighed. Møbelmutter lægger al sin kærlighed i det industrielle retro look.