I en malerkabine kan du virkelig holde sig ud!

I en malerkabine kan du virkelig holde sig ud!

Men lad os starte med det mere lavpraktiske i, at når man har sådan en malerkabine, så har man jo et lille indeluk, hvor man trods alt godt kan få luft, men hvor det stadig er smart, at man tager en beskyttelsesdragt med videre på.
Og så kan man ellers male, sprøjtelakere eller lakere det, som der skal ordnes, uden man skal være så bange for, at man kommer til at male andre ting, for udover at der ikke er andre ting i den her kabine, man kan male, så er den netop designet til, at man mere afslappet kan male, uden man skal være bange for, at malingen ender med at ramme andet.
Så bliver det nemmere at male, om det skal være en køkkenlåge, eller man har at gøre med knallert, som der skal omlakeres.
Det er bare med at tage den eller det med ind i kabinen, male det og så lade det tørre uforstyrret et andet sted.
Dette kan man gøre med stort set alt, som man kan få plads til i denne kabine.

Kreativ udfoldelse i en malerkabine

Men man kan jo også væk fra det praktiske og se på, hvordan man kan få ens kunstneriske jeg frem.
Man er måske inspireret af de malere, som der kaster omkring sig med maling, pensler og malerbøtter, men det ville bare blive et rod og meget grimt i ens atelier, så det ville klart fingere bedre i en malerkabine, hvor man kan gå mere “amok”.
Det skal selvfølgelig stadig være i de rammer, som der tillader det, og man bør ikke ødelægge noget, om det så er fordi, man har lånt den her malerkabine med dens remedier, eller det er ens egen, som man ødelægger, som man så skal hen at erstatte.
Men det er bare rart, at man ikke skal pakke sit kunstneriske jeg væk, men at man rent faktisk kan udfolde sig, uden man skal bekymret for, om man komme til at lave nogle uheld eller ødelægge noget.
Der er uanede muligheder med sådan en malerkabine her, om det er til kunst eller det praktiske.