Fest på Hotel OPUS

Fest på Hotel OPUS

Uden mad og drikke, virker festen ikke – eller noget i den retning. Jeg er ikke lige den person der selv gider at stå med hele arbejdet selv, for så er jeg jo for træt til selv at nyde selve festen og alle gæsterne. Derfor holder jeg / vi altid vores fester på Hotel OPUS, da vi altid har været fuldt ud tilfreds med deres skønne mad og faglig dygtige personale der forstår at hygge om gæsterne. Det var lidt af et tilfælde at jeg første gang var inde og spise på Hotel OPUS, min bil var gået i stykker og jeg havde brug for en overnatning – så det blev Hotel OPUS, der ikke bare reddede min dag / aften, men også gav mig en uforglemmelig oplevelse i form af deres super lækre Gourmet mad.

Fest og spis godt på Hotel OPUS

Vi har altid kun oplevet at Hotel OPUS gør noget ud af det for gæsterne, også med bord opdækningen, for den betyder i hvert fald for mig en stor del, når jeg afholder en fest – jeg aftaler altid med Hotellet hvad det er jeg ønsker mig, og så sørger de for resten. Vi har kun gode oplevelser fra Hotel Opus – især deres gourmet oplevelser, er med til at alle vores gæster har været henne og sige at det smagte himmelsk. Nogen gange går jeg også ind på deres hjemmeside, bare lige for at se om der skulle være et eller andet godt tilbud der kunne friste mig til at tage et lille ophold.