Enkelt og stilfuldt Bålfad

Enkelt og stilfuldt Bålfad

Det er ikke altid at det er det mest kunstneriske der gør udfaldet, for mig var det nu mere dette enkle og stilfulde bålfad der tiltalte mig til vores terrasse. Det at have fået sig et bålfad i kvalitetsmaterialer, gør at jeg har mit bålfad i mange år, især nu jeg har fået et med hul i bunden, så vandet også kan løbe væk når det har regnet. Jeg behøver så heller ikke at slæbe mit bålfad ind og ud af skuret, det står ude hele tiden og hele året rundt – for i min familie, kan vi godt finde på at tænde op i bålfadet om vinteren også – det er bare så hyggeligt, vi tager bare vores varme tøj på. Det hele startede med at jeg var inde på nettet og lede efter noget helt andet, og så poppede hjemmesiden https://www.lyngeshop.dk/alle-produkter/baalfad op, af en eller anden årsag.

Bålfad som madsted

Det at jeg kunne få ben under mit bålfad, gjorde også at det kom lidt op i højden – man må så lige forestille sig, at det bål der ses på billedet er oppe i bålfadet. Det gode ved at handle hos Lyngeshop.dk var at man selv kunne bestemme det mål man ville have – så vi fandt ud af hvor vi ville have vores bålfad stående, og målte så ud, hvor stort det skulle være. Efter vi havde bestilt vores bålfad, kom det ret hurtigt efter – vi havde nok forventet en længere leveringstid, nu det var specialmål – så vi blev glædeligt overrasket.