Billig billedvæg

Billig billedvæg

Jeg har altid ønsket mig en hel væk tapetseret med et eller andet landskab, så jeg havde en fornemmelse af at være enten i en eller anden skov, eller sove ved en eller anden strand – og nu kunne det endelig lade sig gøre, for prisen på disse billedvægge er kommet ned i en pris som jeg kan betale. Nu er det jo ikke ligefrem sådan at der står Køb billedvægge billigt alle steder, men jeg fik at vide at jeg kunne købe billige billedvægge hvis jeg på nettet og søgte efter det.

Nogen steder var der store billedrammer med flotte billeder indeni, men det var jo ikke det jeg søgte – jeg søgte efter en billedvæg på tilbud, som kunne dække hele den ene side af min stue, hvor min sofa stod, og det var jeg så heldig at finde – men samtidig fandt jeg også disse store billedrammer som jeg kunne bruge til nogle af mine egne billeder som jeg har taget fra nogle af mine dejlige rejseoplevelser. Så dem fik jeg da også lige et par stykker af, ikke lige til stuen, men til soveværelset og kontoret, og det gør faktisk at jeg får et godt humør, dels når jeg vågner om morgenen og når jeg sidder og arbejder på mit kontor.
Min Billig billedvæg fik jeg så i et junglelandskab, som også kunne matche de møbler jeg havde i forvejen – og så en vandfontæne, så jeg også har den rislende lyd af et vandfald, der stille og roligt lader vandet risle ned af en klippe. Det er helse for kroppen, at sidde i min helt egen lille jungle, med lyden fra vandfaldet, og stille og rolig meditationsmusik og læse i en bog. Det har da også gjort, at jeg ikke ser så meget tv og IPad som tidligere, og det har mine øjne faktisk godt af.
Et eller andet sted, skulle jeg have købt min billedvæg på tilbud meget tidligere, men nu har jeg den, og hellere sent end aldrig – og nu har jeg endelig fået min drøm opfyldt med min billedvæg.