Alt-autoglas.dk reparerer stenslag mens jeg arbejder

Alt-autoglas.dk reparerer stenslag mens jeg arbejder

Hvor er det dejligt, at der kan komme en reparatør ud til en, når uheldet har været ude, og man har fået et kæmpe stenslag i sin forrude på vej til arbejde. For mig er det altid vanskeligt at finde tid til at få den slags ting repareret, og jeg springer også altid over hvor hegnet er lavest. Dette gjorde at jeg tog fat på Alt-autoglas.dk i Ringsted, og selvom jeg arbejdede i Sorø, så spurgte de pænt ind til hvornår jeg igen skulle bruge min bil – og da jeg først skulle bruge min bil til fyraften, ja så havde alt-autoglas.dk frit slag indtil da. Det blev fyraften, jeg gik ned til min bil – og sørme om den ikke stod fiks og færdig med en forrude som så ny ud. Mit stenslag var blevet repareret mens jeg i fred og ro kunne arbejde – hvor fedt.

Stenslag og reparation i Ringsted

Nu havde jeg også lige nogle andre stenslag, som jeg så lige fik lavet samtidig, da der var tilbud på 3 for 1 pris. Så det benyttede jeg mig lige af samtidig. Det var en super oplevelse jeg havde i forbindelse med reparationen af mine stenslag hos Alt Autoglas, og fremadrettet vil jeg aldrig mere udsætte at få repareret mine stenslag – dels koster det mig ikke noget, da jeg er forsikret mod stenslag, og med den erfaring jeg har nu, at det kan repareres mens jeg arbejder – så er der jo ingen grund til at udskyde det. Alt-autoglas.dk telefonnummer står i bilen.