3D printer

Det er blevet mere og mere populært med 3d printere. For dem som ikke ved, hvad en 3D printer er, ja så er det en printer der, modsat en printer der printer billeder, tekst og tegninger på papir, metal, stof eller træ, printer genstande i deres helt virkelige tredimensionelle form. Således kan man altså printe alt lige fra en legetøjsbil og til mere komplekse ting som værktøjer, maskindele og meget meget mere.

Det er efterhånden nogen år siden, at de første 3d printere kom på markedet, og efterhånden som verden har fået øjnene op for, hvad de egentlig kan, ja så er der også flere, selv private, som anskaffer sig en 3d printer. Når man taler 3d printere, så taler man også mange forskellige modeller. 3d printere fåes i både mindre og større modeller, ligesom priserne varierer alt efter hvilken printer man er på udkig efter. Det behøver bestemt ikke koste en bondegård at købe en 3d printer, og man kan således også sagtens finde en nogenlunde billig 3d printer på markedet, hvis man eksempelvis vil se an først, om det er noget for en, inden man går igang med at investere mange penge i en <link1>.

Hos det danske firma 3dstore.dk finder man alt til 3d printere, uanset om man bruger den i erhvervsmæssig øjemed, eller om det i stedet er privat. I erhvervslivet bruges 3d printere blandt andet af arkitekter, som får sine tegninger til livs, ligesom medicinalindustrien og hospitalsvæsnet bruger 3d printere til at printe proteser til eksempelvis krigsveteraner.

3dstore.dk har et stort udvalg i både filament, scannere, software og ikke mindst 3d printere. Hvis man som privatperson er i tvivl om, hvordan man skulle kunne bruge en 3d printer, ja så kan en sådan printer eksempelvis bruges til at printe en ekstra knap til jakken, hvis en af de oprindelige er faldet af. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad en 3d printer kan printe.